Kurti: Do ta padisim Serbinë për gjenocid

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në mbledhjen e Qeverisë, ka thënë se në dialogun me Serbinë synim është njohja reciproke me këtë vend.

Ai ka thënë se do të bëjnë dialog parimor dhe mirë të përgatitur.

“Do të bëjmë dialog parimor dhe të përgatitur me Serbinë, me njohje reciproke”, ka thënë Kurti.

Në fjalën e tij, kryeministri Kurti ka thënë se do ta padisin Serbinë për krime e gjenocid në Gjykatën Ndërkombëtare.

“Do ta përgatisim padinë për gjenocid ndaj Serbisë në Gjykatën Ndërkombëtare”.