Berat, zjarr në kabinën elektrike, shkak foletë e dallandysheve

Lagjia më e madhe periferike e qytetit,lagjia “Uznovë” ndodhet prej 1-ore nën pushtetin e errësirës.Shkak për ndërprejen e energjisë elektrike është bërë një defekt në kabinën elektrike të kësaj lagjeje. Kanë qënë disa fole dallandyshesh që kanë shkaktuar masë në telat e tensionit të lartë brenda në kabinë.

Tymi i shkaktuar nga masa elektrike është pikasur nga banorët e zonës,që kanë dalë jashtë banesave për shkak të ndërprerjes së energjisë.Pas njoftimit të banorëve,në zonë kanë shkuar ekipet e Repartit Zjarrëfikës,që kanë lokalizuar tymin e flakët,duke mundësuar edhe lokalizimin e menjëhershëm të tyre.

Pas lokalizimit të flakëve,elektriçistët po punojnë për riparimin e kabujve të djegur dhe kthimin e energjisë elektike në këtë lagje.