Angelina Jolie: Ka ditë që fëmijët mendojnë vetëm si e si të më bëjnë të qaj

Aktorja e famshme Angelina Jolie tregon se fëmijët e saj bëhen më bashkëpunues kur vjen rasti për të kujtuar “Ditën e Nënës” që festohet ccdo datë 9  maj në Shtetet e Bashkuara. Ata kanë një plan të detajur për ta bërë këtë ditë sa më të veçantë.

“Ata e dinë që kjo do të thotë shumë për mua dhe nuk e harrojnë asnjëherë. Punojnë gjithmonë për të më befasuar me diçka. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne dhe Knox mendojnë gjatë gjithë ditës që si ta bëjmë mamin të qajë. Ata mendojnë se është e rëndësishme që të më bëjnë gjithmonë të qaj dhe shpesh bëjnë shaka me faktin që unë përlotem shpesh”, deklaroi aktorja.