U verifikua pastërtia e figurës nga Prokuroria, KQZ merr vendimin për Zef Hilën

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka konfiruar mandatin e Zef Hilës pas verifikimeve të bëra nga ana e prokurorisë.

Përgjigja e Prokurorisë mësohet se është se Hila nuk rezulton një person i dënuar për vepra penale brenda ose jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë.

LEXO EDHE  Bushati: Kush shkon në mitingjet e Ramës, ose do të ruajë vendin e punës ose ...

“Duke qenë se Prokuroria e Përgjithshme pasi ka kryer verifikimet e nevojshme brenda vendit, referon se zoti Hila nuk është deklaruar fajtor për veprat penale dhe nuk ka indicie për dënim jashtë territorit të Shqipërisë”, thuhet në reagimin e KQZ.