Greqia shtyn afatin e bllokimit të Kapshticës deri më 14 Maj

Greqia shtyn afatin e bllokimit të pikës së kalimit kufitar Kapshticë deri më 14 maj si pjesë e masave antikovid.

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme njoftoi sot se pala greke ka shtyrë sërish afatin e bllokimit të Pikës së Kalimit Kufitar Kapshticë.

Si pasojë, Pika e Kalimit Kufitar Kapshticë do të qëndrojë e bllokuar deri më datë 14.05.2021, bëri të ditur MEPJ.

“Deri në këtë datë, dalja nga Shqipëria dhe hyrja drejt Greqisë nëpërmjet kësaj pike kalimi, vijon të jetë e mbyllur”, thekson MEPJ.

“Ndërsa dalja nga Greqia dhe hyrja drejt vendit tonë, do të jetë e lejuar nga ora 06:00 deri në orën 22:00, për të gjithë shtetasit dhe kategoritë e mjeteve”, shton MEPJ.