Digjet makina në Vlorë (Video)

 

Është djegur plotësisht një automjet në Vlorë, mëngjesin e sotëm.

Makina është e tipit opel dhe akoma nuk ka një informacion se çfarë mund ta ketë shkaktuar zjarrin.

Pronari i makinës, Ramadan Deraj, ka thënë që mjeti ka marrë flakë vetë, është djegur brenda 15 minutave.
Mjeti ishte me naftë.