Zbulohet arsyeja kryesore që çoi drejt ndarjes Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez

Jennifer Lopez u nda me të fejuarin e saj Alex Rodriguez pasi nuk kishye besim tek ai. Aktorja 51-vjeçare ishte e tmerruar në ditët e fundit të marrëdhënies së tyre dhe nuk mendonte se ishte në interesin e saj më të mirë të qëndronte me Alex.

Sipas mikut të Jennifer, ajo ishte në vendin e vendimmarrëses kur erdhi puna për t’i dhënë fund marrëdhënies të cilën ata zyrtarisht e njoftuan më 15 prill.

‘Ajo insistoi në të. Ka shumë çështje që janë të pazgjidhura,’ thanë ata.

Edhe pse Alex, 45 vjeç, fluturoi për në Republikën Dominikane – ku ajo është duke filmuar komedinë Shotgun Wedding, për t’u përpjekur të riparojë çarjet në marrëdhëniet e tyre, ai nuk mund ta zhdukë mungesën e ‘besimit’ të saj.

‘Ajo nuk ka qenë mirë  dhe nuk mendoi se ishte në interesin e saj më të mirë të qëndronte me Alex’, ka thënë një mike e ngushtë e këngëtares.