Mozzik gjobitet me 200 euro, tregon bisedën me policin

Reperi Mozzik ka njoftuar se është gjobitur nga Policia e Kosovës me 200 euro, vetëm pasi ishte duke shkuar në aeroport. Mozzik ka treguar se kur ai u dënua ishte rrugës për në aeroport gjatë orës policore e madje ndan dhe një bisedë që ka bërë me policin që e ndaloi.

“Ora Policore nga ora 22:00 deri ne 05:00 të mëngjesit! E udhëtimin me airoplan e kisha në ora 05:00(nisjën) të mëngjesit para 4 ditëve nga Prishtina për Berlin , gjatë rrugës me veturë për airoport dikun ora 2:30 ose 3:00 në mëngjes , ngaqë janë procedura qe duhet më herët me shku hasa në një kontrollë në Lipjan .

Unë: Mirmrama i nderun

Polici: Mirmrama

Unë: e di që osht orë policore e di qe nuk lejohet levizja per gjithqka jam i informun mire , por qe m’duhet me udhtu se jam me pune e besa e kam edhe urgjente udhëtimin.

Bisedum pak sa që nuk është interesant shumë biseda por ja që u dënova 200 €uro dënim pas një bisede shumë njerëzore e të kuptushme. I thash shkruaje e të vazhdoj për airoport t’lutna. Vazhdova me një denim 200€ , arsyeja e daljës ishte plot me kuptim , por ja që të nderuarit nuk e morën parasysh ! Ky status nuk ka të bëj me ndonjë lloj nënqmimi , thjeshtë pakënaqësi e imja!”- tregon reperi.