Të dhënat në e-Albania, Skënderi: Komisioneri ka nisur hetimin dhe mbledhjen e provave

Komisioneri për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, lidhur me çështjen që ka ngritur debate ditët e fundit, në lidhje me portalin e-Albania, ka nisur një hetim duke mbledhur prova.

“Po bëhen të gjitha vlerësimet e nevojshme ligjore për administrimin zyrtar të dokumentacionit, informacionit apo provave të nevojshme për shqyrtimin eventual administrative të rastit, natyrisht, nëse çështja në fjalë nuk hyn në juridiksionin penal. Vendimmarrja e Komisionerit në çdo rast do të jetë publike dhe secili mund ta konsultojë atë në faqen tonë zyrtare”, u shpreh Skënderi.

LEXO EDHE  Emri/ Ja kush është viktima e parë nga zjarret në Shqipëri