Plas sherri mes vajzave në “Për’puthen”, Antonela-Sindit: Je sa taka ime

Sindi dhe Antonela janë përfshirë në një debat mes tyre puntatën e djeshme në Për’Puthen. Fakti që Sindi u shpreh se ka qenë morali i saj, i cili  ka ndikuar që të mos krijojë një lidhje, ka sjellë reagimin e Antonelës e cila u shpreh se është ofenduese.

Ndërsa Sindi iu drejtua se nuk e kuptonte se përse ajo i është kundërvënë kur ajo e kishte për parimet e saj personale e jo në mënyrë të përgjithësuar.

Sindi: Po ndjen konkurrencën Antonela?

Antonela: Je sa taka ime 12 centimetra.

Sindi: Kjo dashuria juaj nga hiçi të duket e besueshme?

Antonela: Je xheloze?

Sindi: Xhelozinë e ke ti shpirt që më krahason me takën.