VIDEO/ Hardhuca gjigande kërkon ushqim në supermarket

Një hardhucë gjigante është filmuar në Tajlandë ndërsa ishte ngjitur në një raft ushqimesh në market.

Ngjarja ka ndodhur në periferi të Bangkok, ndërsa klientët dhe stafi janë tmerruar nga skena e krijuar.

Arsyeja pse hardhuca ​​gjigante , e cila nuk hezitoi të hynte në dyqan dhe të drejtohej në frigorifer ndoshta ishte  në një përpjekje për të gjetur ushqim.

LEXO EDHE  NASA: Planetët endacakë më të shumtë nga sa pritej

Papritmas  ajo fillon të ngjitet në raftet e larta pa u shqetësuar nga produktet e grumbulluara që i bien dhe shtrihet sipër dhe me pamjen e klientëve të frikësuar.

Pas pak minutash, ka mbërritur policia mbërriti me mbajtësit e zvarranikëve për të kapur krijesën.