Fleta e votimit, Soreca: Partitë tani të përqëndrohen tek programet

Ambasadori I Bashkimit Evropian në Shqipëri, Luigi Soreca në një deklaratë  të publikuar në twiter thotë se mbështet vendimin e KQZ-së për fletën e votimit dhe i fton partitë politike dhe kandidatët që të përqëndrohen tek programet e tyre  dhe në reformat,  për të përmirësuar jetën e të gjithë qytetarëve.

LEXO EDHE  Emrat/ Tranferime e emërime prokurorësh, ja çfarë vendosi KLP

Deklarata

“Ne pajtohemi me Ilirjan Celibashin.  Partitë politike dhe kandidatët duhet të përqendrohen tani në programet e tyre përkatëse politike dhe në reformat që ata synojnë të paraqesin për të përmirësuar jetën e të gjithë Qytetarëve Shqiptarë. Ne kemi besim në të gjitha institucionet përkatëse dhe politike”