E padëgjuar/ Lind foshnja me tre p*nisë

Një djalë irakian ka lindur vitin e kaluar me tre penisë dhe mund të jetë i pari i këtij lloji, thonë mjekët. Dy penisët shtesë, të cilët nuk ishin funksionalë, u hoqën nga kirurgët.

Megjithëse ka afërsisht 100 raste të foshnjave në të gjithë botën që kanë lindur me dy penise, mjekët në Mosul, Irak, thanë se rastet e foshnjave të lindura me tre penisë janë jashtëzakonisht të rralla, saqë mund të jetë rasti i parë i regjistruar i këtij lloji.

Foshnja lindi vitin e kaluar.

Historia e çuditshme u bë e ditur nga Daily Mail.

Prindërit mendonin se ushte ënjtur në skrotumin e tij, por mjekët shpejt gjetën dy penise shtesë pa uretër tek fëmija. Penisi i tij primar ishte 2 cm dhe plotësisht funksional.

LEXO EDHE  Shkencëtarët zbulojnë shkakun e Alzheimer

“Triphallia (tre penise) është një gjendje e pa raportuar te njerëzit deri më tani”, huhet në Revistën Ndërkombëtare të Raporteve të Rasteve të Kirurgjisë, duke shtuar se “pacientët me penise supermumare kanë paraqitje unike dhe asnjë rast nuk është identik”. Po ashtu thuhet se trajtimi është i vështirë “sepse paraqet aspekte mjekësore, etike dhe kozmetike”.

Mjekët ekzaminuan nëse fëmija ishte ekspozuar ndaj ilaçeve gjatë shtatzënësisë, ose nëse kishte një histori të anomalive gjenetike në familjen e tij, por asnjëra prej tyre nuk u provua.