Sonila Qato kundërshton zgjatjen e afateve të hetimit

Sonila Qato ka kundërshtuar në Gjykatën e Posaçme zgjatjen e afateve të hetimit.

Ish-drejtoresha e ARRSH-së është nën hetim nga SPAK për shpërdorim detyre dhe shkelje të barazisë në tendera.

Çështja po shqyrtohet nga gjyqtarja Daniela Shirka.

LEXO EDHE  Kurti: Pse e duam reciprocitetin, nuk e di kur do e takoj më Vuçiç

Ajo dha dorëheqjen në tetor të 2019-s si drejtuese e ARRSH-së, sepse u akuzua nga një kompani private për tenderin e rrugës Kardhiq-Delvinë.