Zgjedhjet e 25 Prillit, zbardhen emrat e kandidatëve për deputetë të LSI

Zbardhen emrat e kandidatëve për deputetë të LSI-së. Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi e cila garon në 3 qarqe: Tiranë, Elbasan dhe Fier, prezantoi këtë të Hënë listat e kandidatëve për zgjedhjet e 25 Prillit.

“Jam shumë e lumtur, që në këtë ditë të gruas, unë të dorëzoj pranë Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, listat e kandidatëve që do të përfaqësojnë Lëvizjen Socialiste për Integrim në Parlamentin e Ardhshëm, i cili do të dalë nga zgjedhjet e 25 Prillit. Jam shumë e lumtur që ky proces ishte një proces shumë i shëndetshëm, shumë transparent dhe që krijoji një moment bashkimi të jashtëzakonshëm vlerash shoqërore, profesionale dhe morale. Kjo skuadër e madhe, që do të përfaqësojë Lëvizjen Socialiste për Integrim në të gjithë vendin, do të drejtojë shqiptarët drejt ndryshimit që të gjithë presim me padurim, për përmbysjen e një klike qeveritare antipopull, antishtet dhe antivlera. Këta të rinj dhe të reja, burra dhe gra plot vullnet e të palodhur, janë garanci për një garë fituese dhe të shkëlqyer si dhe për një qeverisje të mirë dhe të drejtë për qytetarët dhe për vendin”, tha Kryemadhi.

Kandidatët e LSI në Berat

 1. Ardit Cela
 2. Blenard Nonaj
 3. Esmeralda Qirko
 4. Petrit Sinaj
 5. Ilir Oboni
 6. Aurela Kalivaci
 7. Lefter Maliqi
 8. Esmeralda Hoxha
 9. Shkeqim Tafa

Kandidatët e LSI në Dibër

 1. Hajri Laçi
 2. Blendi Gurra
 3. Luljeta Skura
 4. Merita Hoxha
 5. Borbardha Kaci
 6. Altin Koltraka

Kandidatët e LSI në Durrës

 1. Elona Guri
 2. Bahri Shaqiri
 3. Enon Karapici
 4. Shemsi Premçi

….

Kandidatët e LSI në Fier

Kandidatët e LSI në Korce

Kandidatët e LSI në Kukes

Kandidatët e LSI në Lezhe

Kandidatët e LSI në Gjirokaster

Kandidatët e LSI në Shkoder

Kandidatët e LSI në Vlore

Kandidatët e LSI në Tirane

Kandidatët e LSI në Elbasan