Tea dhe Bearti rrëfejnë si ndikoi në marrëdhënien e tyre skandali pas daljes nga “Për’puthen”

Puthja e Beartit me Tean pasi kjo e fundit doli çift me Andin nga programi “Për’puthen” bëri xhiron e rrjetit. Ata janë rikthyer si çift në “Për’puthen Prime” dhe kanë rrëfyer se skandali forcoi më shumë marrëdhënien e tyre.

“Ju bëmë si foto profili kudo. Ka qenë një sprovë për marrëdhënien tonë, nuk është se na ka afruar apo larguar me njëri-tjetrin, por çfarë jemi në gjendje të përballojmë për të qenë me njëri-tjetrin”, u shpreh Tea.