U kap me BMW-në e vjedhur në Serbi 10 vite më parë, procedohet 66-vjeçari në Kakavijë

Një automjet i vjedhur në Serbi 10 vite më parë është bllokuar në Pikën Kufitare të Kakavijës.

Në drejtimin e mjetit ka qenë një 66 vjeçar me inicialet P.P., nga qyteti i Sarandës i cili po tentonte të shkonte në Greqi.

Mjeti i vjedhur u zbulua pas ndërhrjes së Frontex dhe kontrollit të numrit të shasisë së automjetit.

66-vjeçari u procedua për dy vepra penale.