Skandal në “Për’puthen”, zbulohet konkurenti që ka një tjetër lidhje jashtë emisionit (Foto)

Ish-konklurenti i “Për’puthen”,Erjon Geca, në një intervistë për ‘Express Rozë’ pak ditë më parë ka thënë se një person duhet të jetë jashtë emisionit “Përputhen”, por që vazhdon të rrijë aty.

“Po, ka. Madje ai konkurrenti që e dinë shumë mirë cili është, jemi parë me atë nga makina në makinë, ai ka qenë i shoqëruar me një femër, është konkurrent mashkull”, tha Erjoni në atë Intervistë.

Gazeta Express, ka arritur që ta konfirmojë me anë të burimeve shumë të sigurta se ky person që është ende në emisionin “Përputhen” por që ka lidhje jashtë emisionit është Mevlani.

Mevlani aktualisht po njihet me dy vajza në :Për’puthen”, Ledianën dhe Antonelën.

Image