E p*rdhunuan 2 herë/ E njohur si “Mbretëresha e Armëve” del kundër shtetit izraelit

Një grua që u përdhunua dy herë po nxit gratë të mbajnë armë për sigurinë e tyre.

Orin Julie, 26 – e quajtur ‘Mbretëresha e Armëve’ – ka folur në lidhje me përvojat e saj shqetësuese për të rritur ndërgjegjësimin në Izrael.

Qeveria izraelite ka rregulla shumë të rrepta në lidhje me pronësinë e armëve.

Por kjo nuk e ka ndaluar Julie të promovojë rregullisht fuqizimin e femrave ndërsa ka armë gjigande.

Ajo drejton një dyqan online të aksesorëve të armëve dhe dëshiron që qeveria të lirojë rregullat, për të lejuar më shumë gra në vendin e saj të mbajnë legalisht një armë për të mbrojtur veten.

Julie tha se ishte frymëzuar për të ndihmuar të tjerët pas përvojave të saj shkatërruese.

Ajo shpjegoi: “Unë kam qenë një viktimë e përdhunimit dy herë në jetën time, hera e parë ishte në moshën tetë vjeçare; unë u abuzova seksualisht nga një burrë i moshuar.

“Më preku aq shumë sa që humba gjithë besimin dhe u tremba nga gjithçka.

“Unë u ktheva në një fëmijë vërtet të qetë me pak miq dhe isha gjithmonë dyshues ndaj të rriturve, nuk kisha besim tek ata.”