Fushë Arrëz-Pukë, linja e energjisë e stakuar

Situata nga reshjet e dendura të borës dhe akulli që ka përfshirë veriun e vendit kanë sjellë pasoja në furnizimin me energji elektrike në disa zona.
OSSH njofton se është duke u punuar, por si pasojë e motit të keq, përcjellesit 35kV të kesaj linje janë të ngarkuar me akull dhe vazhdon akoma të ketë reshje debore qe veshtireson situatën.
Njoftimi
Aktualisht Brigatat e Tensionit te Lartë pranë #OSSH po punojnë në linjën Fushë Arrëz – Pukë, e stakuar në tokë (këputur).  Abonentë pa energji nuk ka pasi furnizohen nga ana e Vau të Dejës.
Theksojme se si pasojë e motit të keq, përcjellesit 35kV të kesaj linje janë të ngarkuar me akull dhe vazhdon akoma të ketë reshje debore qe veshtireson situatën.
Më poshtë janë paraqitur foto të kesaj linje
LEXO EDHE  VIDEO/ Me kallash në dorë drejt banesës së personit me të cilin u konfliktua, arrestohet