E frikshme/ Delja lind qingjin pa sy dhe pa hundë

Banorët e qytetit Alasehir në Turqi ngelën të habitur kur panë lindjen e një qëngji me pamje të çuditshme.

Sipas mediave lokale krijesa e çuditshme, pra qëngji, nuk kishte pjesën e buzëve të sipërme dhe nuk kishte as vrima hunde. Kjo e bëntë pamjen e tij jo normale. Përveç detajeve të përmendura më sipër, sytë e tij janë shumë pranë me njëri-tjetrin dhe hunda ka një formë jo normale.

LEXO EDHE  Cako: Hoxha, Qemali dhe Zogu pjesë e iluminatit

Fermeri shprehet se i porsalinduri kishte shumë vështirësi të ushqehej dhe të merrte frymë dhe mundi të mbijetonte vetëm 2 ditë. Nga ana tjetër, një veteriner i zones tha se ky lloj deformimi ndodh për arsyen e mosndërrimit të dashit, pasi ata duhet të ndërrohen të paktën 1 herë në 2 vite.