COVID/ Nga nesër, KPK kalon ‘online’

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se duke filluar nga nesër, deri në datën 6 Nëntor, do të kufizojë kryerjen e veprimtarisë dhe vijimin e punës vetëm në distancë (KPK të Pavarur të Kualifikimit, me përjashtim të zyrës së arkivë – prokotokollit.

“Dëshirojmë të informojmë opinionin publik se gjatë kësaj periudhe veprimtaria e KPK do të vijojë pa ndërprerje, përmes platformave zyrtare online, në mënyrë që të parandalohet përhapja e mëtejshme e infeksionit si dhe të sigurohet shëndeti i punonjësve”, njofton KPK.

LEXO EDHE  Mali i Zi ndjek shembullin e Serbisë, do të marrë vaksinën kineze ndaj koronavirusit

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit informon se denoncimet nga qytetarët do të vijojnë të pranohen online përmes postës zyrtare elektronike.