Salianji me strukturat në Korçë: Më 25 prill, sjellim ndryshimin e shumëpritur nga shqiptarët

Lënia në listën pritëse nga i Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve pranë PD nuk e ka penguar Ervin Salianjin që të angazhohet po njësoj në takime me qytetarë.

Gjatë një takimi me strukturat e PD-së në Korçë, Salianji shprehu bindjen në fitoren e Partisë Demokratike, në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

LEXO EDHE  Isa Mustafa: 28 Nëntori ditë e krenarisë që na bashkon

“Në 25 Prill, me Partinë Demokratike do fitojmë dhe do sjellim ndryshimin e shumëpritur nga shqiptarët”, tha ai.