Vajza e Robert Aliajt shan padashje në emision, Rudina Magjistari vihet në siklet: Uau Gala! Jemi “live”

Vajza e artistit shqiptar, Robert Aliaj, Gala fitoi çmimin e parë në “The Voice Kids Belgium” pak kohë më parë. Në një lidhje me Skype tek emisioni i Rudinës, Gala ka treguar emocionet e para që kishte përjetuar por në moment i ka “shkarë goja” dhe ka lëshuar një fjalë të pistë. Menjëherë ka ndërhyrë moderatorja, e cila i ka kujtuar asaj se ishin në transmetim “live”.

Rudina Magjistari: E prisje të ishe ti fituesja?

Gala Aliaj: Nuk e prisja fare sepse shkova për tu argëtuar.

Rudina Magjistari: Po flet gjysmë shqip, gjysmë anglisht Gala, por shqipen duhet ta përmirësosh rrugës.

Gala Aliaj: Mund të flas në shqip, por ka gjithmonë fjalë që nuk i di dhe duhet të mendohem.

Rudina Magjistari: Kur dëgjove emrin tënd në ato momente, e kujton dot emocionin?

Gala Aliaj: Thashë ‘What the f*ck’.

Rudina Magjistari: Uau! (Qesh) Jemi në television Gala.

Gala Aliaj: Pastaj u gëzova shumë.