E hënë, Qershor 14, 2021
AKTUALITET Edukatorja dhe një punonjës me Covid, mbyllet kopshti në Tiranë

Edukatorja dhe një punonjës me Covid, mbyllet kopshti në Tiranë

Një edukatore dhe një punonjës në kopshtin 31 në Tiranë kanë rezultuar pozitive me Covid-19. Për këtë arsye , kopshti është mbyllur.

Sipas informacioneve bëhet e ditur se pjesës tjetër të stafit u është bërë tamponi për të parë  nëse ka të tjerë prej tyre pozitiv me Covid-19.

Deri në momentin që do të dalë përgjigja e tamponeve koposhti do të qëndrojë i mbyllur.WhatsApp DENONCO