Në familjen Ora dëgjohen vetëm këngë shqip dhe këtë na e tregon vetë Vera (Video)

Në familjen Ors duket se dëgjohet vetëm shqip, në çdo moment të ditës dhe këtë gjë na e ka dëshmuar nëna e Rita Orës, Vera, me një video shumë të bukur.

Vera Ora ka publikuar në Instagram një video, në të cilën shfaqet duke u stërvitur në shtëpi, ndërkohë që në sfond dëgjohet kënga e Hajredin Pashës. Nëna e këngëtares duket mjaft e kënaqur ndërkohë që ushtrohet dhe në të njëjtën kohë këndon muzikën shqiptare.

Stërvitje në shtëpi pas pune! Ec për shëndet! Besnik Ora faleminderit për muzikën”, ka shkruar Vera shoqëruar me simbolin e shqiponjës.