Ndërtimi i kullave/ Qeveria Rama i kalon pronën e Gardës një kompanie private

Qeveria bën lëvizjen e radhës. Në fletoren zyrtare është botuar vendimi i qeverisë Rama ku thuhet se ka shkëmbyer një sipërfaqe prone që deri tani ka qenë e Gardës së Republikës me një pronë të një kompanie private.
1470 m2 truall të Gardës këmbehen me një kompani private, duke marrë një sasi trualli në një vend tjetër.
Lajmin e ka bërë publik eksperti i ekonomisë, Pano Soko.
Postimi
Mesa duket iu gjend vendi dhe Gardës. Qeveria paska miratuar një shkëmbim prone, ku i këmben 1470 m2 të Gardës me një kompani private. Ia paska kaluar truallin e Gardës kompanisë private dhe ka marrë mbrapsht një sasi trualli në një vend tjetër.
Pa asnjë lloj leverdishmërie ekonomike, pa asnjë lloj përfitimi publik. Thjesht ka bëre shkëmbimin dhe kaq.
Por kujdes, pa asnjë lloj përfitueshmërie publike, por private ka sa të hanë dhe qentë..
1470 m2 truall në atë zonë përkthehen optimalisht në 30 mijë m2 ndërtim.
Dyqanet me 8.000 €/m2.
Apartamentet me 4.000 €/m2.
Gjithë gjithë 150 milionë € (pa prishur qejf).
Kulla, kulla, kulla.
Kulla të reja në qytet..
LEXO EDHE  E reja në Tiranë vetëvritet me armë zjarri