Mjekët shqiptarë publikojnë protokollin e kurimit të Covid në SHBA

Federata e Mjekëve në Evropë ka publikuar protokollet më të reja të trajtimit të COVID-19, në ndihmë të shëndetësisë shqiptare dhe pacientëve shqiptarë.

Në vijim, protokolli amerikan i terapisë së COVID-19 i përpunuar nga Dr. Zana Nikolla, specialiste e Gastroenterologjisë në Nju Jork, SHBA.