Dy mësuese dhe një sanitare të shkollës 9-vjeçare, pozitive me koronavirus në Shkodër

Dy mësuese dhe një sanitare janë konfirmuar pozitivë me koronavirus në shkollën 9-Vjeçare “Ismail Qemali” në Shkodër.

Sipas abcnews, u janë marrë tamponët edhe 4 mësuesve të tjerë, por përgjigjet nuk kanë dalë ende.

Këta të fundit gjenden të karantinuar që më datë 21 shtator edhe pse nuk kanë përgjigjet e tamponëve.

Pavarësisht rasteve pozitive, mësimi ka vijuar normalisht duke i zëvëndësuar mësueset e prekura me të tjera.

Pas konstatimit të mësueseve me koronavirus është bërë edhe dezinfektimi i klasës.