Berisha: Me marrëveshjen e Ramës me Greqinë, Shqipëria humb një nga zonat më të pasura me naftë dhe gaz

Ish-kryeminsitri Sali Berisha deklaroi në ‘Zonë e Lirë’ se Shqipëria me marrëveshjen 12milje që Rama po negocion me Greqinë, humb një nga zonat më të pasura me naftë dhe gaz.

Sipas tij kjo do të thotë që Shqipëria do të humbiste miliona euro nga kjo marrëvesje dhe e fituara do të ishte greqia.

‘Me marrëveshjen e Ramës me Greqinë, Shqipëria humb një zonë me triliona kub naftë dhe gaz, që vlejnë triliona euro’, tha Berisha.