Studentët e ‘Ekonomikut’ në Tiranë protestë, kërkojnë ulje të tarifave

Studentët e Fakultetit Ekonomik të Tiranës protestuan për tarifat shkollore këtë të Enjte.

Për studimet e nivelit të dytë “Master”, ata kërkojnë përgjysmim tarifash, ndërsa për “Bachelorin” lehtësira në pagesa ose rishikim tarifash.

Kërkesat e tyre i kanë depozituar te Bordi i Administrimit të UT dhe Ministria e Arsimit një ditë më parë.

Nga Bordi ka një reagim, ku është njoftuar një mbledhje urgjente për shqyrtimin e kërkesa.