Arilena Ara dhe Ardit Gjebrea risjellin këngën “Kur braktis atë që do” (Video)

Arilena Ara dhe Ardit Gjebrea kanë risjellë këngën “Kur braktisë atë që do” përmes një performance me piano.

Interpretimi vjen i shoqëruar me një video të realizuar në plazh. Zëri magjik i Arilenës, tingujt e lehtë të sjellë nga Gjebrea dhe tingujt e natyrës, kanë perfeksionuar këtë performancë të njëshme.