Modelja e njohur dënohet për evazion fiskal

Modelja Bar Rafaeli është dënyar nga gjykata izraelite me nëntë muaj me shërbim komunitar

35-vjeçarja dhe nëna e saj u dënuan në korrik për vepra penale të shmangies së pagimit të taksave mbi të ardhurat afër 10 milionë dollarë.

Sipas një ujdie për pranimin e fajësisë nga gjykata, të dyja u urdhëruan gjithashtu të paguanin një gjobë prej 1.5 milion dollarë mbi milionat e taksave që i detyroheshin shtetit.

LEXO EDHE  “E mbajta të fshehtë për kaq kohë”/ Engjëlli i Victoria Secret zbulon me fotot nudo se është shtatzënë

Gjithashtu, nënë e bijë raportohet se do të fillojnë vuajtjen e dënimit me burg javën e ardhshme.

Bar akoma mbetet një personalitet i njohur televiziv dhe një femër e zhurmshme, imazhi i së cilës është i vendosur kudo në tabelat e autostradave në të gjithë vendin.