Këto janë dy shenjat më nevrike të Horoskopit

Më poshtë keni 2 shenjat e horoskopit që astrologët I konsiderojnë si më nevrikët.

Akrepi-Personat e shenjës së Akrepit duan të jenë të drejtë. Ata mbajnë mëri dhe nuk e lënë diçka të kalojë pa u vënë re. Mund të jenë edhe agresivë kur janë me nerva, prandaj kini kujdes. Mos harroni, se një Akrep mund t’ju mbajë inat edhe gjatë gjithë jetës.

LEXO EDHE  Horoskopi i ditës së enjte, 23 Shtator 2021

Shigjetari-Shigjetarët nuk janë të rrezikshëm kur janë me nerva, por ata nuk lënë gjë pa ju thënë. Si një shenjë zjarri, ata shpërthejnë keq kur janë me nerva. Pasi qetësohen Shigjetarët kërkojnë falje nëse e kuptojnë se e kanë ekzagjeruar.