Yjet e Youtube në ‘luftë’ me ligjin, rrengu u shkoi keq dhe tashmë po përballen me akuza të forta

Yjet e You Tube, binjakët Alan dhe Alex Stokes po përballen me akuza dhe penalizime për shkak të një videoje që ata po bënin.

Duke pozuar si hajdutë bankash, rrengu i tyre nuk shkoi si duhej dhe përfundoi me një taksist që iu drejtua arma nga një polic.

LEXO EDHE  Kastro Zizo: Alkooli më kishte shkatërruar dhe po më shkatërronte dita-ditës , ja kush më bëri të heq dorë

Tashmë ata akuzohen për disa shkelje si dhuna, mashtrimi, raportimi i rremë i një emergjence, etj.

Ato që ishin menduar vetëm si rrengje për videot në Youtube mund tu kushtojnë binjakëve lirinë. Ende nuk është marrë vendimi mbi yjet e Youtube.