Çift apo shpërthim? Zbuloni çfarë ju shqetëson përmes imazhit që shihni

Çift apo shpërthim? Çfarë shikoni të parën në këtë imazh? Teste të tilla projektuese psikologët i quajnë teste Rorschach

Dhe nga ajo që shikoni në foto, zbuloni një të vërtetë për veten tuaj.

Çift

Ju shqetësoheni shumë, përgatiteni gjithmonë për më të keqen. Ju patjetër që mendoni shumë, që do të thotë që shpesh shqetësoheni për gjëra që nuk janë të rëndësishme ose që nuk janë as problem.

LEXO EDHE  Rrëfimi i ish-shefit të Policisë: Epshi i Mbretit, problem shtetëror. Iu injektuan hormone femërore për ta frenuar'

Shpërthim

Ju keni një nevojë të madhe që njerëzit e tjerë të duan dhe keni një prirje të jeni kritik ndaj vetvetes. Ju keni një sasi të madhe të kapacitetit rezervë që nuk e keni kthyer në avantazhin tuaj.