Bashkëshorti i Nicki Minaj lirohet nga burgu për të qënë prezent gjatë lindjes së fëmijës

Kenneth Petty, bashkëshorti i reperes së njohur Nicki Minaj është liruar nga burgu për të qënë i pranishëm në lindjen e fëmijës së tij. Leja iu dha pasi një gjyqtar uli kufizimet e denimit, ndërkohë që ai pret vendimin që do të merret për të, në përfundim të gjyqit.

Ai u lirua nga burgu duke paguar një shumë prej $100.000 dollare dhe me rregulla të rrepta se ku mund dhe nuk mund të udhëtoje. Me daljen e tij, ka edhe disa kushte, si moslejimi i përdorimit të susbtancave të paligjshme dhe mbajtja me detyrim e një monitori në këmbë gjatë gjithë kohës.

LEXO EDHE  Xheni Karaj: Mendoja çdo ditë si të vdisja kur kuptova se më pëlqenin femrat

Kenneth u dënua për përdhunim të shkallës së parë në vitin 1995, për të cilën duhej të regjistrohej si “sex offender” në Kaliforni, gjë të cilën ai nuk e bëri. Nëse regjistrimi nuk bëhet i plotë apo siç duhet, kjo konsiderohet shkelje dhe mund të rezultojë në gjobë dhe dënim me burg, për maksimumi 10 vite.