I pushtuar nga flakët, Jul Deda publikon fotografinë e frikshme nga Velipoja

Komediani i njohur, Julian Deda, ka postuar fotografi nga plazhi i Velipojës ku duket se si zjarri ka pushtuar malin.

Imazhin e ka shoqëruar me një shkrim u tregon se zona e Mal-Kolaj ka tre ditë që digjet, por era ka favorizuar që të përhapet me shpejtësi era e djegies që ka mbërritur deri në plazh.

Kujtojmë se OSSH ka njoftuar ndërprerjen e energjisë elektrike për mijëra banorë për shkak se rrezikohet linja nga vatrat e zjarrit. Teksa nga njëra anë shkatërrimi i pyjëve ka pasoja katastrofike për zonën, nga ana tjetër banorët duhet të kalojnë edhe netët dhe ditët pa rrymë elektrike.

LEXO EDHE  Ndahet nga jeta profesori i Ekonomisë

Pa energji elektrike kanë mbetur banorët e zonave: Lagjet Kiras, fshatrat Lopcej, Dobraç, ndërmarrja e pularisë “Elvis”, Shtoi i ri, Shtoi i vjeter, Boriç, Bashkia Koplik, Qyteti Koplik, Policia, Bankat, Institucione shtetrore, N/prefektura, Shkrel, fshatrat Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije, Ktosh Demiraj, Grudë fushë, Gruemirë cesme, Burgu i Recit, Kaldrun, Sterbeq, Jubicë Flake, Boric, Grill, Omaraj, Gruemirë, Linaj, Vorfe, Kullaj, Rrash, Hot, Kelmend, Stacioni Trenit, Dogana Hani Hotit, Fshatrat: Vukpalaj, Rrapsh, Tamare, Selce, Vermosh dhe Vukel.