Princ Harry hap një llogari sekrete në Instagram, i zbulojnë emrin

Princ Harry është detyruar të hapë një tjetër llogari në rrjetin social Instagram me një emër të fshehtë.

Sipas reporterëve Omid Scobie and Carolyn Durand, të librit “Finding Freedom”, që po publikohet pjesë-pjesë nga The Times, Harry ka një llogari sekrete, emri i së cilës është i miksuar.

Sipas tyre, Harry e vendosi emrin e llogarisë duke u frymëzuar nga DJ i preferuar, Deadmau5 dhe emri që dikur përdorte në Facebook për të fshehur identitetin, Spike Wells. Kështu, emri i llogarisë së tij sekrete në Instagram rezultoi të jetë @SpikeyMau5.

LEXO EDHE  FOTO/Një dron me një mesazh për Fifin, çfarë po ndodh në Big Brother

Ndoshta në atë llogari Harry ndihet më i lirshëm dhe mund të postojë foto nga momentet private të cilat nuk do mund të publikohen në media.