“Nuk zë vendin tim”/ Replika në studio mes Nard Ndokës e Kujtim Gjuzit

Në emisionin ”Arena” në ”RTV ORA”, në fund të pjesës së tretë është larguar ish-deputeti Nard Ndoka dhe në pjesën e katërt ka ardhur deputeti Kujtim Gjuzi.

Por, Ndoka e ka pasur të vështirë t’i lëshojë vendin Gjuzit në studio, dhe Gjuzi të vështirë të zë vendin e Ndokës.

Hila: ”Zoti Ndoka, faleminderit që ishit në studio, vendin tuaj do ta zërë pas pak Kujtim Gjuzi.”

Ndoka: ”Jo, vendim tim jo, vendin e Roland Qafokut. Vendin tim edhe në parlament nuk e ka zënë njeri, ishte një listë dinjitoze unë akoma nuk jam zëvendësuar.”

Pjesa tjetër e emisionit:

LEXO EDHE  Mjekët dhe infermierët në Elbasan prej dy javësh pa rroga, nesër paralajmërojnë bojkot të punës

Hila: ”Vendin e zotit Ndoka e ka zënë deputeti Kujtim Gjuzi.”

Gjuzi”Të lutem vetëm me një korrektim, unë nuk ka shanse të zë vendin e një kristiani si është Nard Ndoka.”

Hila: ”Vendin fizik.”

Gjuzi: ”Ndërrim fizik çështje tjetër.”