Çfarë bëri Turi? Zbulohen përgjigjet e sakta të testit të Gjuhë-Letërsisë (Foto)

Zbulohen përgjigjet e sakta të pyetjeve në provimin e Gjuhë- Letërsisë së Maturës shtetërore.

Me këto përgjigje i jepet fund dilemave të maturantëve për përgjigjet e këtij provimi por jo ankesave.

Sipas maturantëve provimi ishte jo i bazuar në programet shkollore dhe disa pyetje nuk kishin të bënin fare me Gjuhën apo Letërsinë.

LEXO EDHE  Sulltani viziton Shqipërinë, ja rrugët që do jenë të bllokuara nesër

Por për këtë provim nuk do të ketë rivlerësim por një rishpërndarje të pikëve. Gjithsesi ministrja Shahini siguroi që maturantët nuk do të penalizohen nga ky provim apo provimet e maturës shteërore pasi do të vlerësohen për 12 vite shkollore.