U akuzua për abuzim seksual ndaj modeles, Hudson-Odoi del i pafajshëm

Callum Hudson-Odoi është shpallur i pafajshëm pasi u akuzua për abuzim seksual me një modele 19 vjeçare. Talenti i Chelsea ka konfirmuar gjithçka në faqen e tij zyrtare në Twitter.

“Në një kohë, kur ka gjëra më të mëdha që ndodhin në botë, ju gjithashtu mund të jeni të vetëdijshëm për akuzat serioze që janë bërë kundër meje. Unë kam qëndruar i heshtur dhe kam ndihmuar policinë plotësisht gjatë hetimeve të tyre, pasi e dija që së shpejti do të vinte dita kur emri im do të pastrohej.

Pas një hetimi të plotë, policia tani ka konfirmuar se nuk do të ndërmarrin asnjë veprim të mëtejshëm”, ka shkruar Odoi në Twitter.

LEXO EDHE  Pele sërish në spital