VIDEO/ Hapësirat në plazhe, aplikoni në e-albania. Ja si duhet vepruar

Kryeministri Edi Rama i ka drejtuar sot një apel të gjitha bizneseve që duan të ushtrojnë aktivitetin e tyre nëpër plazhe, për të aplikuar për leje në e-albania.

Sipas Ramës, aplikimi duhet bërë për të garantuar sa më shumë siguri në mbrojtjen e shëndetit.

Në postimin e tij në rrjet, Rama shprehet se subjektet akomoduese apo shërbimi duhet të aplikojnë në e-Albania për marrjen në përdorim të hapësirës së plazhit përgjatë gjithë sezonit 2020, duke marrë përgjegjësi për zbatimin e rregullave dhe mosshmangur asnjë detyrim ndaj qytetarëve, bashkisë, shtetit.

Postimi i Ramës

🟢 Në e-Albania 👉 https://e-albania.al/, aplikim për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi, PËR TË GARANTUAR SA MË SHUMË SIGURI NË MBROJTJEN E SHËNDETIT DHE PËR TË MOS LEJUAR MË ZAPTIMIN E PLAZHEVE QË PËR 30 VJET U KA NXIRË PUSHIMET NJERËZVE TË KËTIJ VENDI
🟢 Subjektet akomoduese apo shërbimi duhet të aplikojnë në e-Albania për marrjen në përdorim të hapësirës së plazhit përgjatë gjithë sezonit 2020, duke marrë përgjegjësi për zbatimin e rregullave dhe mosshmangur asnjë detyrim ndaj qytetarëve, bashkisë, shtetit.
Aplikimi është i thjeshtë dhe mund të bëhet edhe nga telefoni📲
🟢 Një sistem i ri këtë vit, që siguron transparencë, shmang zvarritjet po edhe allishverishet e të shkuarës dhe garanton paprekshmërinë e plazheve publike.

🟢 Në e-Albania, aplikim për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi, PËR TË GARANTUAR SA MË SHUMË SIGURI NË MBROJTJEN E SHËNDETIT DHE PËR TË MOS LEJUAR MË ZAPTIMIN E PLAZHEVE QË PËR 30 VJET U KA NXIRË PUSHIMET NJERËZVE TË KËTIJ VENDI🟢 Subjektet akomoduese apo shërbimi duhet të aplikojnë në https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=13881 për marrjen në përdorim të hapësirës së plazhit përgjatë gjithë sezonit 2020, duke marrë përgjegjësi për zbatimin e rregullave dhe mosshmangur asnjë detyrim ndaj qytetarëve, bashkisë, shtetit.Aplikimi është i thjeshtë dhe mund të bëhet edhe nga telefoni📲 🟢 Një sistem i ri këtë vit, që siguron transparencë, shmang zvarritjet po edhe allishverishet e të shkuarës dhe garanton paprekshmërinë e plazheve publike Ndiqni videon e mëposhtme me të gjitha sqarimet e nevojshme!👇Zero kosto, zero ecejake, zero rryshfet! Me https://e-albania.al/, sezon të mbarë turistik 😊

Gepostet von Edi Rama am Mittwoch, 3. Juni 2020

LEXO EDHE  Ngjarja në Kombinat, pastori Pano: Përpjekje për të mbuluar aktin e vetëvrasjes