Dy punonjëse të Kadastrës së Durrësit rezultojnë pozitiv me COVID-19, detajet

Nga tamponët e marrë një ditë më parë për 25 punonjësit e Kadastrës së Durrësit, mësohet se dy prej tyre kanë rezultuar pozitiv me COVID-19

Bëhet fjalë për sportelisten, familjarët e të cilës rezultuan pozitivë me koronavirus një ditë më parë, si dhe një specialiste sektori.

LEXO EDHE  Pogradec, zbulohen 3 raste të reja me Covid-19

Kujtojmë se ditën e hënë ASHK Durrës u mbyll dhe u dezinfektua, ndërsa të gjithë punonjësit e Kadastrës do të vazhdojnë të qëndrojnë në shtëpi për një periudhe 14-ditore.