Deklarata/ Basha: Hetim që nga krijimi për çdo kompani që futet tek Teatri

Lulzim Basha theksoi se cdo kompani, cdo sipërmarrës që do të tentojë të bëhet pjesë e projektit të kullave dhe aferës së Teatrit, do të hetohet që nga dita e parë e krijimit të saj.

LEXO EDHE  "Deri në shtator, mund të vdesin deri në 350 persona nga Covid-19"/ Deklarata e fortë e mjekut Shapo

Basha tha se do verifikohet thellë nga gjithë instrumentet që qeveria do të ketë ne dispozicion.

Do te konsiderohet pjesmarrje në krim, tha Basha, dhe për këtë do të ketë ndeshkim shembullor.