Zviceranët këngë per Teatrin, Pollo: Po artistët tanë ku janë?

Marco e Daria Zappa, muzikantë zviceranë të famshëm në botë dhe prej vitesh të pranishëm me koncertet e tyre edhe në Shqipëri e Ballkan kompozuan një këngë protestë kundër shembjes së Teatrit Kombëtar: “S’e bëri tërmeti, e bëri pushteti”.

LEXO EDHE  Zgjedhjet në Universitete/ Vokshi: Rama synon të emërojë drejtuesit

Por ish ish deputeti i PD-së, Genc Pollo shtron pyetjen:

“Po artistët tanë ku janë? Po këngëtarët e muzikantët shqiptarë kur do kompozojnë një këngë të tillë edhe ata? “.