Kjo është autoambulanca e prodhuar nga rusët që do ju vijë në ndihmë qytetarëve në vështirësi (Video)

Video e mëposhtme tregon një autoambulancë ndryshe nga të tjerat që jemi mësuar të shohim zakonisht.

Autoambulanca, tip tanku, është prodhuar nga rompania ruse VPK, e cila prodhon automjete të blinduara ushtarake.

Mjeti mban deri në 4 pacientë dhe ka një pajisje për ventilim articial të mushkërive.

LEXO EDHE  Përdorej si spital COVID-19, 7 persona humbin jetën nga shpërthimi i zjarrit

Irbis, i cili përdoret për lëvizje në dëborë dhe ligatina, është i pajisur me pajisje të kujdesit intensiv dhe mjekët mund të ofrojnë ndihmë ndersa mjeti është në lëvizje.

Më poshtë keni pamjet e këtij mjeti: