Kthimi i fundit në Atdhe, në Portin e Durrësit mbërritën 19 trupa të pajetë

Pamje të dhimbshme nga Porti i Durrësit teska u panë të hynin makina me arkëmorte të personave që kanë ndërruar jetë jashtë vendit.

Raportohet se së fundmi, në Portin e Durrësit kanë hyrë automjete që transportonin trupat e pajetë të 19 personave.

Por, sipas të dhënave, vetëm një prej kufomave që kanë mbërritur ka patur si shkak te vdekjes COVID 19.

LEXO EDHE  VV bën thirrjen e fortë: Veliu të largohet nga detyra dhe të hetohet menjëherë

Kufomat e tjera kane patur shkaqe  te tjera te vdekjes, si vdekje natyrale, Infarkt miokardi dhe semundje pulmonare.

Kufomat kane ardhur nga Italia, por dhe nga Gjermania, Danimarka (1 kufome),Franca (1 kufome) dhe Mbreteria e Bashkuar (1 kufome).