Vakancat, kush janë 3 prokurorët që synojnë SPAK-un

Për 2 vendet vakante në SPAK, Prokurorinë e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, kane shprehur interesi Dritan Prençi, Vladimir Mara dhe Sotir Kllapi. Lajmin e konfirmojnë burime zyrtare nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë.

Më herët, BoldNews ka raportuar se gara për dy vende vakante në SPAK pritet të zhvillohet ndërmjet prokurorëve të komanduar, Vladimir Mara e Dritan Prençi, me prokurorët e sugjeruar nga drejtuesi i SPAK-ut, Eloida Goxhi dhe Sotir Kllapi.

LEXO EDHE  Ndarja nga jeta e mësuesit nga Mirdita/ Shahini: Dhimbje e madhe!

LEXO:

Shtimi i prokurorëve/ KLP “modifikon” kërkesën e drejtuesit të SPAK

Në mbledhjen e datës 28 Janar 2020, KLP shpalli thirrjen për aplikimin për plotësimin në mënyrë definitive të dy vendeve vakante në SPAK.