Ja si ta mësoni fatin tuaj përmes dorës

Ndoshta nuk e keni ditur, por shuplaka zbulon shumë gjëra për ju që nuk i keni ditur. Shikoni përse bëhet fjalë. Sekreti i ardhmërisë suaj nuk fshihet nën hundën tuaj, por është direkt në shuplakat tuaja. Falë hiromantisë, gjithçka që dëshironi të dini fshihet pikërisht në këtë vend dhe këto linja.

Këto linja mund të ndodhen nën shuplaka dhe paraqesin jetëgjatësinë tuaj dhe linjën e fortë familjare. Shumica e njerëzve ka tri linja, kurse ata që kanë më shumë fat – katër. Por çka nënkupton çdonjëra nga ato?

Linjat e shuplakës zbulojnë gjithçka rreth jetëgjatësisë, shëndetit, fatit apo prosperitetit të personit.

1– Në linjën e parë (më e përafërta shuplakës) është vija e qartë, e gjatë dhe pandërprerë e cila nënkupton shëndet të mirë. Nëse është e ndërprerë, e hollë apo e prerë, atëherë do të thotë se nuk kujdeseni mjaftueshëm për veten.

LEXO EDHE  Pikturë e madhe me portretin e Mateos, gjesti që preku familjen (FOTO)

2– Nëse linja e dytë është e pashkëputur, mund të shpresoni prosperitet financiarë.

3– Nëse linja e tretë është e paprerë, atëherë nënkupton se do të jeni me ndikim dhe mjaft i njohur në shoqërinë tuaj.

4– Linja e rrallë e katërt është tipike paralel me të tretën dhe paraqet forcim të famës dhe respektit.

Pas kësaj përpiquni edhe vetë të kontrolloni shuplakat tuaja dhe të kuptoni diçka rreth të së ardhmes e cila ju pret.